Розпочато набір на семінар “Aspen Teens: Fight for UA dream. Лідерство в умовах війни”для підлітків 16-17 років!

Поділитися новиною

Klitschko Foundation у співпраці з Aspen Institute Kyiv створили проєкт для молодих лідерів з усієї України “Aspen Teens: Fight for UA Dream.

Його основною метою є формування навичок відповідального та ціннісно-орієнтованого лідерства у підлітків,які надалі будуть розвивати нашу державу.
За останні два роки питання щодо місця України у світі та яке майбутнє її чекає —
головна тема для роздумів, дискусій та сподівань. Молоде покоління — не виключення, адже їхня роль у формуванні майбутнього має велике значення. Для успішного розвитку України потрібні лідери, які несуть відповідальність та орієнтуються на цінності спільноти, які вони представляють.
Проєкт “Aspen Teens: Fight for UA Dream” присвячений формуванню принципів поваги до думки іншого та популяризації діалогу серед молоді. Цьогорічна основна тема проєкту: «Лідерство в умовах війни».
До початку семінару підлітки отримають збірку текстів, які обговорюватимуть під час заходу. Кожна підтема супроводжується спеціально підібраними текстами, що стануть основою для модерованих дискусій. Досвідчені модератори спрямовуватимуть діалог,
та стимулюватимуть обговорення. Крім того, учасники виконуватимуть творчі практичні завдання, що дозволяють вільно висловлюватися та формувати власні позиції.
Учасники також матимуть дві екскурсії, спрямовані на отримання нових знань та
навичок.

“Загалом проєкт — про процес формування думок, вміння обстоювати свою позицію
і думку, і навчання приймати думку і позицію іншого, що дає конструктив в
соціальному плані. Цінно почути, що на одне і те ж питання може бути різний погляд і думки. Але при цьому, вони не важать менше, ніж твоя власна.” — розповідає менеджер проєкту Ігор Єфименко.

Цього разу семінар відбудеться у мальовничій місцевості поблизу Інсбрука (Австрія) з 7 по 13 липня. Темою семінару стане лідерство в усіх його проявах. Протягом шести днів підлітки братимуть участь у модерованих діалогах на основі текстів, шукаючи відповіді на питання стосовно природи людини та лідерства, вічних цінностей та своєї ролі у майбутньому України.

Як взяти участь?
Підлітки віком 16-17 років запрошуються до реєстрації за посиланням:
https://noteforms.com/forms/rejestraciia-na-projekt-aspen-teens-fight-for-ua-dream-lx7tbq

Дедлайн для подачі заявок — 18 червня.

Участь у проєкті безкоштовна.

Klitschko Foundation — благодійна організація, яка інвестує в майбутнє України через всебічний розвиток молодих людей. Через освітні, спортивні та ментальні проєкти розвиває молодих українців та українок. За 21 рік діяльності втілили понад 160 проєктів, залучивши 2.5 мільйони учасників.
Aspen Institute Kyiv — українська позапартійна громадська спілка, що підтримує становлення ціннісно-орієнтованого лідерства, сприяє розвитку культури діалогу та створює можливості для обміну ідеями.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...