Майбутнє за сучасним інтернетом

Поділитися новиною

Зараз ми всі є частиною не лише реального світу, а й віртуального. Цифровізація не оминула жодної сфери життєдіяльності людини. Інтернет потрібен усім і всюди. І сьогодні героєм нашої статті є директор інтернет-провайдера «TERA NET» Руслан Бреус. Тож поговоримо про інтернет.

  • Добрий день, пане Руслане! Дякую, що відгукнулися на наше прохання щодо інтерв’ю.
  • Вітаю, вас! Нам навпаки дуже приємно, що місцеві медіа цікавляться нами та нашою роботою.
  • Розкажіть нашим читачам детальніше про ваш інтернет-провайдер.
  • Інтернет-провайдер «TERA NET» з’явився близько 5 років тому. Нашою ціллю було – надати мережу в маленькі населені пункти, куди не хочуть заходити великі провайдери. Ми місцевий провайдер, який самотужки розвивається, не маючи гучного відомого імені.
  • Ви говорите, що мали на меті надати зв’язок для невеликих населених пунктів. На цьому і зупинилися чи вирішили масштабуватися?
  • Звичайно, що не зупинилися, ми напрацьовували якість і площу покриття, збільшувалися і росли. Зараз наш провайдер налічує близько 4000 абонентів. Це територія і Полтавської, і Сумської областей. Пріоритетними залишаються віддалені населені пункти, адже ми хочемо зробити таку інтернет-мережу, яка буде доступною для кожного.
  • Тобто Ви стверджуєте, що інтернет від провайдера «TERA NET» доступний для кожного бажаючого?
  • Зараз ми маємо широку зону покриття. На сьогодні ми здійснюємо підключення двома різними способами – це оптоволоконний інтернет або ж з використанням антени, в залежності від регіону підключення. До речі, плануємо до кінця 2024 року значно розширити нашу оптоволоконну мережу, для того, щоб кожен наш абонент мав стабільно високу швидкість та енергонезалежний інтернет у своєму домі. Щодо швидкості – завдяки постійній модернізації, ми можемо запропонувати нашим абонентам інтернет до 1 Гб/сек. Вартість підключення також залежить від регіону, а от перепідключення від іншого провайдера у нас є безкоштовним (у більшості випадків). По вартості тарифних планів – вибір великий – від 1 грн/Мб чи від 50 грн/міс. Крім того, діють постійні акційні пропозиції та заохочення як для нових абонентів, так і для постійних. Враховуючи всі ці компоненти, можу сказати, що маємо цілком доступний інтернет.
  • А в чому проявляється енергонезалежність інтернету від «TERA NET»?
  • Ми настільки модернізували свою систему, що навіть в періоди, коли відбуваються перебої з електроенергією, наші користувачі лише за допомогою павербанку зможуть користуватися інтернет-послугами від «TERA NET». Всі наші базові станції забезпечені джерелами безперебійного живлення. А також ми постійно працюємо над вдосконаленням системи та нововведеннями в роботі провайдера.
  • Цікаво, як працює «TERA NET» в умовах війни?
  • Ми працюємо уже більше чотирьох років. З початком війни, як і кожен український бізнес, ми зіткнулися з безліччю проблем. Чи стало складніше? Звісно! Адже постійні тривоги та перебої з електроенергією впливають на роботу провайдера. До того ж, з початком повномасштабного вторгнення, ми не раз стикалися з пошкодженням ліній зв’язку і змушені були їх в оперативному порядку відновлювати. Бо залишатися в мережі сьогодні- це означає бути в курсі усіх подій, які доволі швидко змінюються, та мати зв’язок із рідними і близькими. Ми не можемо залишати наших абонентів без зв’язку на тривалий термін, адже, як мінімум – це їхній спокій.
  • І на останок – поділіться секретом успіху Вашого інтернет-провайдера.
  • Секрет успіху? Якби був якийсь певний рецепт або ж секрет, то ми ним би давно скористалися! Загалом, те, що ми маємо на сьогодні – це результат важкої праці великої команди людей. І я вдячний кожному, хто вклав свої сили та наснагу для розвитку нашого провайдера. Ну, і головне – це любити те, що робиш! Любов до своєї справи та прикладені зусилля — це завжди шлях до успіху!
  • Дякую вам за таку цікаву бесіду. Бажаю вдячних користувачів.
  • І Вам дякую за розмову.

Для зв’язку з інтернет-провайдером «TERA NET»:

Фейсбук

тел. (095) 00-888-01

Інтернет-провайдер “ТERA NET”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...