Засновника та видавця тижневика “БМ” Олександра Товстого включили до реєстру кращих постачальників товарів і послуг та рекомендували до відзнаки “Вибір споживача 2023”

Поділитися новиною

Всеукраїнський галузево-аналітичний центр проінформував щодо проведення підсумків галузевої аналітики 2023 року, яка проводиться щорічно з метою формування реєстрів кращих підприємств та організацій.

Ваша організація, ФОП Товстий О.В. була розглянута серед діючих компаній галузі (КВЕД
58.13) та підприємств в регіоні Полтавська обл. За результатами фінансово-економічного аналізу
організація внесена до Реєстру кращих постачальників товарів і послуг та рекомендована до участі у програмі «Вибір споживача 2023».

Організаційна комісія висловлює Вам подяку за продовження роботи, збереження робочих місць, сплату податків та внесок у соціально- економічний розвиток країни, – йдеться у повідомленні.

Національний сертифікат «Вибір споживача» підтверджує, що підприємство являється надійним партнером, виконує свої обов’язки перед клієнтами та партнерами, пропонує якісні послуги, а також є перспективним для співробітництва. В рамках номінації кожна організація проходить фінансово-економічний, юридичний та інформаційно-репутаційний аналіз. До відзнаки подаються рекомендовані підприємства галузі та підприємства соціально важливого значення.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...