У Гадячі, внаслідок ДТП постраждало немовля та ще троє людей

Поділитися новиною

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, близько 11:00, по вулиці Будька у місті Гадяч. Поліція встановлює обставини та причини ДТП.

Про деталі події повідомили на сайті поліції Полтавщини.

на полтавщині поліція встановлює обставини дтп з потерпілими у гадячі

За попередньою інформацією слідства, зіткнулися автомобіль «ВАЗ 2106» під керуванням 39-річного водія, мешканця Миргородського району, з автомобілем Skoda під керуванням 18-річного місцевого водія. Внаслідок зіткнення 20-річний пасажир автомобіля ВАЗ отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до лікарні.

Також до медичної установи для надання медичної допомоги та визначення ступеня тяжкості тілесних ушкоджень доставлено водія автомобіля ВАЗ 2106, 11-місячну дитину, яка перебувала в автомобілі ВАЗ, та 16-річну пасажирку автомобіля Skoda. На щастя, їм госпіталізація не знадобилася.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середнього ступеня тяжкості тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...