Соцпрацівники Краснолуцької та Петрівсько-Роменської громад отримали електроскутери

Поділитися новиною

Про це стало відомо із сторінки Петрівсько-Роменської громади у соцмережі.

Міністерство соціальної політики України завдяки Програмі розвитку ООН в Україні та фінансування уряду Японії закупили 200 електроскутерів, які розподілили на 11 областей ( Житомирську, Запорізьку, Миколаївську, Київську, Одеську, Полтавську, Сумську, Харківську, Херсонську, Черкаську та Чернігівську).
У першу чергу було розподілено в регіони, де соцпрацівники долають значну відстань до громадян, яким надають соціальні послуги.

Полтавська область отримала 18 електроскутерів. Їх 28 березня 2024 р. передали у 18 територіальних громад (Петрівсько-Роменська, Краснолуцька, Машівська, Омельницька, Скороходівська, Чутівська, Великосорочинська, Чорнухівська, Сенчанська, Оболонівська, Семенівська, Оржицька, Піщанська, Терешківська, Нехворощанська, Білицька, Кременчуцька громади).

Сучасний електротранспорт дозволить надавати допомогу громадянам більш оперативно та знизить навантаження на соцпрацівників, які витрачають значний ресурс на доїзд до підопічного.

Це додасть їм більше мобільності, пришвидшить доставлення харчових продуктів та виїзд до категорії населення, яка потребує допомоги. Цей велосипед заряджається від електроенергії, зарядки вистачає на день використання, швидкість він розвиває приблизно 35 км на годину.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...