Миргородське РУ ГУ ДСНС закликає громадян дотримуватися правил пожежної безпеки

Поділитися новиною

На території Миргородського району фіксується тенденція до суттєвого збільшення кількості загиблих людей на пожежах. Із початку цього року рятувальники виявили на місцях виникнення загорань тіла п’ятьох осіб, тоді як за аналогічний період 2023-го загибелі громадян не допущено.

Тільки за 17 днів 2024 року загинуло 5-ро людей (4-ро із них з колишнього Гадяцького району).

У зв’язку з негативною ситуацією, що склалася, рятувальники наполегливо закликають громадян бути обережними й дотримуватися всіх правил пожежної безпеки. Адже зросла не тільки кількість загиблих – загальна кількість загорань також зросла на 27% (із 18 минулоріч до 23 цього року). Побільшало й пожеж у житловому секторі – наразі їх виникло 20, а це на 5 більше за минулорічний показник.

Тож звертаємося до всіх громадян із проханням подбати про власну безпеку й обережно поводитися з вогнем. Неухильно дотримуйтеся інструкції при використанні електропобутових приладів, а також при обігріві помешкання. Крім цього, відмовтеся від звички палити в ліжку, адже як показує практика, це нерідко може призвести до трагедії. Бережіть себе та своїх близьких!

Миргородське РУ ГУ ДСНС України у Полтавській області.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...