Служба відновлення та розвитку інфраструктури оголосила тендери на інженерні вишукування для розроблення документації на капремонт доріг у бік Опішні та Миргорода

Поділитися новиною

Про це стало відомо із сайту відкритих закупівель Prozorro.

Договір на виконання інженерних вишукувань (інженерно-геодезичні та інженерно-геологічні) для розроблення проектної документації на «Капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-17-25 Гадяч – Миргород на ділянці км 0+000 – км 15+000, Полтавська область» вартістю 551 560,67 гривень, оприлюднили і уклали 19 грудня із ФОП С.В.Біда.

Тендер на проведення інженерних вишукувань (інженерно-геодезичні та інженерно-геологічні) для розроблення проектної документації на «Капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-17-06 Гадяч – Опішня на ділянці км 0+000 – км 15+000, Полтавська область» вартістю 624 000 гривень також оприлюднили і завершили того ж дня, 19 грудня. Переможець також ФОП С.В.Біда.

Термін виконання обох робіт 18 грудня 2023 — 31 грудня 2024.

Тим часом, поки Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Полтавській області тільки планує починати інженерні вишукування і виготовлення документації, небайдужі активісти із місцевими підприємцями уже почали працювати над покращенням проїзду дорогою Гадяч- Опішня – ями засипають цегельним боєм та щебенем, а потім будуть втрамбовувати.

Нагадаємо, ситуація, на відрізку шляху Гадяч-Зіньків – катастрофічна. Пасажирам автобусу доводиться долати шлях пішки, оскільки водії не можуть подолати проблемні ділянки дороги.

А кілька днів тому, через жахливий стан дороги неподалік Гадяча, у бік Зінькова, утворився кількагодинний затор.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...