Через жахливий стан дороги неподалік Гадяча утворились затори

Поділитися новиною

Сьогодні дорога на відрізку шляху Гадяч-Зіньків у майже не проїзному стані.

Наша підписниця Інна Камчатна надіслала у приватні повідомлення:

«Доброго дня. Не завсім гарна ситуація склалась на дорозі Гадяч-Зіньків. Провели з дитиною у заторі дві години»



Також сьогодні, наш підписник у мережі Viber, надіслав відео, де можна побачити, як складно автомобілям подолати проблемну ділянку цього шляху.

У свою чергу, Служба відновлення та розвитку  інфраструктури у Полтавській області, зазначила на своїй сторінці у Фейсбук:

Цього року на баланс Служби відновлення від ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» передано 5 територіальних доріг:

Т-17-06 Гадяч – Опішня
Т-17-18 Диканька – Решетилівка
Т-17-25 Гадяч – Миргород
Т-17-24 Вирішальне – Залізняки – Комишня
Т-17-28 Зіньків – /Т-17-05/ – межа області

Враховуючи нагальну потребу щодо забезпечення належного експлуатаційного утримання Служба відновлення у відповідності до чинного законодавства 27 жовтня 2023 року оприлюднила на платформі Prozorro оголошення щодо проведення тендерних закупівель «Експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування державного значення в межах Полтавської області (згідно переліку доріг)».

Після визначення переможця, учасники тендерних закупівель подали ряд скарг в Постійно діючу адміністративну колегію Антимонопольного комітету України. Через цю ситуацію договір між підрядником та замовником ще не укладено. Після отримання відповідних висновків – з переможцем торгів буде укладено відповідний договір.

Керівництву Служби відомо про ситуацію, яка склалася на цих автошляхах. Ми взаємодіємо з місцевими територіальними громадами та народними депутатами щодо розв’язання даного питання. Стан проїзної частини постійно моніторять наші працівники. Задіяно всі можливості та ресурси, аби вирішити цю проблему в рамках правового поля.

Нагадаємо, днями, на цьому самому відрізку шляху, пасажирам автобусу довелося долати шлях пішки, оскільки водій не міг перевезти їх через жахливий стан дороги.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...