Щира подяка вам, наші Герої!

Поділитися новиною

6 грудня Україна відзначає День Збройних Сил України!

Опора держави, взірець мужності, спокій наших осель, непорушна стіна між страхіттями війни й життям мирних людей, наша гордість – це безсумнівно військовослужбовці Збройних Сил України.
Не дарма кажуть, яким би чорним, темним, мерзенним та великим не було зло, на нього обов’язково знайдеться протидія. І такими Воїнами Світла та Добра стали наші ЗСУ. Без перебільшення – це меч і щит України, наша опора і захист, які щосекунди,
щохвилини, щогодини, щодня боронять нашу землю від ворога. Увесь світ бачить: міць ЗСУ непохитна, як і наша віра в них.

ЗСУ – герої серед нас. Це ті, хто став на захист нашої країни проти сильного ворога. Ті, завдяки кому ми маємо змогу жити та працювати, виховувати наших дітей. ЛЮДИ, які зробили українську армію легендарною.

Любі наші захисники і захисниці! Зі святом кожного та кожну, хто віддано бореться за рідну країну. Вас любить вся країна! Вас прославляють у кожній родині. Ваші подвиги вражають увесь світ!

Ніколи не перестанемо дякувати Збройним Силам України за кожен день, кожну хвилину нашої свободи. У той же час, шануємо пам’ять кожного, хто віддав за це життя. Пам’ятаємо усіх загиблих Героїв і тих, про кого досі немає звістки після тяжких боїв. Честь і слава тим, хто до останнього подиху залишився вірним Батьківщині!
І наша Перемога теж буде спільною!
Свободу – ми маємо! Незалежність – виборемо! Перемога – буде!
Слава Україні! Слава ЗСУ!
«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...