У Гадячі вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та полеглих учасників АТО

Поділитися новиною

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи.

Гідність і свобода — це портрет сучасного українця. Кожного — військового, рятівника, поліцейського, волонтера й лікаря, енергетика й залізничника… Це незмінна характеристика нас усіх як народу. Нашої сили й волі, нашої наснаги до боротьби, нашої сміливості й уміння усілякими засобами протистояти ординській навалі.

Гідність і свобода, воля і незалежність, права людини — це цінності, що визначають фундамент української нації та крізь століття вели покоління наших предків до мети: соборної незалежної держави. Це цінності, що плекали мрію, будували шлях до її втілення й нині дають силу та мужність захищати рідну землю від ворога.

Майдан утвердив Україну як європейську державу, а українців — як європейську націю. Ми продемонстрували всьому світові, що готові боротися за своє цивілізоване європейське майбутнє.

Уже 10 років ми платимо надвисоку ціну за нашу мрію. Однак попри всі спроби нас залякати та завоювати далі йдемо вперед. Бо українці знають, що таке воля, на генетичному рівні й готові боротися за неї до останнього подиху, щодня вбивати за Україну окупантів, що зазіхнули на Святе.

Ми неодмінно переможемо російського агресора на полі бою, помстимося за кожного полеглого в цій десятирічній війні. Адже тільки завдяки їм ми вільні творити майбутнє у нашій незламній країні!

Із нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи в Гадячі відбувся мітинг та покладання квітів до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих.

Фото Гадяцької міської ради.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...