«Полтаваобленерго» пропонує 5 тисяч грн за крадія електрообладнання

Поділитися новиною

На території Полтавської області активізувались злочинці, які викрадають електродріт, металеві конструкції з ліній електропередачі, розукомплектовують трансформаторні підстанції тощо. 

Про це повідомили на сайті АТ «Полтаваобленерго».
Без електроенергії, водопостачання, тепла залишаються цілі населені пункти, зокрема стратегічно-важливі об’єкти, військові частини, медичні заклади, дитсадки, школи, промислові й сільськогосподарські підприємства.

Тому керівництво АТ «Полтаваобленерго» звертається до мешканців області з проханням допомогти знешкодити крадіїв електрообладнання, так як наслідки скоєних ними злочинів непередбачувані: від знеструмлення окремих населених пунктів до масштабних техногенних катастроф.

Про появу підозрілих осіб, транспорту неподалік об’єктів АТ «Полаваобленерго», особливо в темну пору доби й у віддалених від населених пунктів місцях, а також відому інформацію про осіб, причетних до злочинів, місця їх знаходження, зберігання та збуту викраденого, обов’язково терміново повідомляйте у поліцію за телефоном 102.

Також інформацію можна передати до компанії: за номерами телефонів (0532) 516-114, (0532) 510-954 (згідно з діючими тарифами міського та міжміського зв’язку, понеділок-четвер з 7:30-16:30, п’ятниця з 7:30 до 15:15); надіславши листа на поштову адресу: 36022, м. Полтава, вул. Старий Поділ, 5 (для служби економічної безпеки); через сайт в розділі «Стоп корупція», заповнивши форму зворотного зв’язку.

За надання відомостей, які сприяли затриманню злочинців, АТ «Полтаваобленерго» гарантує грошову винагороду в розмірі 5 тисяч грн.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...