Ворог вдарив ракетами по Кременчуку. Є поранені та загиблі

Поділитися новиною

Близько 18:10, під час оголошення сигналу повітряної тривоги, у Кременчуці, на Полтавщині, пролунали вибухи.

Згодом, голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін повідомив, що ворог завдав ракетних ударів по Кременчуку. Одну ракету збили сили ППО. На жаль, є влучання в цивільну інфраструктуру. За попередньою інформацією є загиблі та поранені.

На місці працюють всі відповідні служби.

Станом на 19:20, відомо про 15 людей, які отримали поранення, з них – одна дитина. Ще одна людина загинула.

Неподолік місця подій розгорнули намети забезпечення працівників екстрених служб та працівників, задіяних в ліквідації наслідків. Забезпечили питну воду, харчування, засоби індивідуального захисту, чергування медпрацівника.

Мешканців будинків, прилеглих до місця події, попереджають про можливе падіння битого скла з розбитих вікон верхніх поверхів.

Станом на 22:30 пошукові роботи завершено. Як повідомив очільник Полтавської ОВА Дмитро Лунін, в результаті ракетної атаки по Кременчуку постраждала 31 людина, серед них троє дітей. 16 людей довелося госпіталізувати, їм надають допомогу медики. Одна людина загинула. Внаслідок обстрілу також постраждали навколишні будівлі.

Завтра в місті працюватиме профільна комісія, яка обстежить обʼєкти і зафіксує всі пошкодження. Люди, чиє майно постраждало, отримають компенсації. Фінансування забезпечать з обласного та місцевого бюджетів.

“БМ”

Фото ілюстративне .

LIVE OFFLINE
track image
Loading...