Рідні полеглого захисника Володимира Тиндика просять надати воїну звання Герой України посмертно

Поділитися новиною

Відповідну електронну петицію зареєстрували сьогодні, 7 вересня. Для розгляду вона має набрати 25 тисяч голосів за 90 днів.

Нагадаємо, сержант Володимир Тиндик загинув 6 липня 2023 року від смертельної вибухової травми в районі населеного пункту Ямпіль Донецької області під час виконання бойового завдання. У Володимира залишилася дружина та дві донечки.

Народився Володимир Павлович 22 липня 1978 року у м. Гадяч.
З липня 2014 року по серпень місяць 2015 року перебував на захисті нашої Держави в зоні АТО, у складі 23 батальйону «Хортиця». 
На початку повномасштабного вторгнення 
Володимир Тиндик добровільно пішов у військкомат, він понад усе прагнув захистити свою Батьківщину та сім’ю. 09 березня 2022 року був мобілізований Гадяцьким першим відділом Миргородського РТЦК та СП до лав ЗСУ . Брав участь в обороні Харківської та Донецької областей в складі 4 окремої танкової бригади, займаючи посаду командира міномета 2 мінометного взводу мінометної батареї механізованого батальйону. Для більш доцільного використання за досвідом роботи, за півтора місяці до загибелі, був переведений стрільцем до кулеметного взводу 2 стрілецького батальйону ВОС 100915А. 
Був у багатьох гарячих точках України, зокрема на Бахмутському напрямку.

«Прошу Вас розглянути петицію про присвоєння почесного звання Героя України моєму чоловіку, Тиндику Володимиру Павловичу (посмертно).
До останнього подиху він не покидав своїх побратимів, завжди говорив “Хто, як не ми?”. Він щиро вірив у перемогу і прикладав для цього максимум своїх зусиль. Всі побратими мого чоловіка підтвердять, що він був відважним, досвідченим і сильним воїном, дуже відповідальним, надійним, відданим і гідним товаришем, ніколи не був байдужим до горя інших і завжди боровся за справедливість.
Прошу нагородити мого чоловіка, Тиндика Володимира Павловича, відзнакою Героя України (посмертно) за його відвагу, рішучість та героїзм, що він неодноразово проявляв на полі бою», – зазначила у тексті петиції дружина полеглого захисника.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...