На Полтавщині проведуть тренування із застосуванням графіків погодинного відключення електроенергії

Поділитися новиною

Про це повідомили на сайті АТ.

 Із метою підготовки до осінньо-зимового періоду та кращого інформування мешканців області щодо питань електропостачання, АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» вирішило провести тренування щодо застосування графіків погодинного відключення електроенергії з умовно-реальними діями персоналу. Воно відбудеться 14 вересня.

У рамках тренування, запрацюють додаткові контактні телефони в об’єднаних філіях та дільницях Товариства, за якими споживачі зможуть отримати консультацію та роз’яснення від фахівців щодо застосування графіку погодинних відключень. Перелік телефонів – тут.

Зверніть увагу, що оголошення, яке буде опубліковане ввечері 13 вересня на сайті Товариства, міститиме як  фактичну інформацію про ліміти споживання електричної потужності на 14.09.2023 р. (встановлені/не встановлені), так і повідомлення про застосування графіку погодинного відключення електроенергії у рамках дня тренування з посиланням на сам графік.

У прес-службі наголошують: повідомлення про застосування графіків погодинного відключення, які будуть публікуватися 13-14 вересня на сайті та офіційних сторінках у соцмережах, будуть умовно-тренувального характеру, тобто без фактичного відключення. Але в цей час можуть виникнути відключення аварійного характеру та проводитися заплановані відключення, пов’язані з ремонтами електричних мереж.

Роз’яснення щодо застосування графіку погодинних відключень, можна отримати за телефонами Кол-центру (0532) 510-910, 050 305-99-10, 097-20-20-207, 093-17-02-533, 0800-305-035 та вищезазначеними додатковими контактними телефонами.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...