“Хочу навчати творчу молодь, але зіткнулася з травлею” – Ілона Півторака

Поділитися новиною

У повідомлення фейсбук-спільноти надійшов лист від Ілони Півтораки:

“Добрий день. Мене звати Ілона, мені 20 років, віднедавна житель вашого міста за запрошенням Олефіренка Олександра (директор ККЗ «Дружба»).
Наразі, працівники відділу культури, ККЗ «Дружба» та музичної школи зробили так, що з 01.08.2023 р. я там не працюю. Я зіткнулася з травлею від викладачів вокалу. Хочу поділитися цією історією та пояснити ситуацію, так як в мене є в планах навчати творчу молодь вашої громади!

15 березня 2023 р. мені в мережі Інстаграм мені написав Олександр Олефіренко з пропозицією працювати в колективі ККЗ «Дружба». (Скріншоти додаю).

Обговоривши деталі я погодилась. Мені обіцяли, що відкриють студію, де я буду навчати жителів громади співу, житло, своєчасну з/п.
17 травня я приступила до своїх обов’язків. З обіцяного я отримувала тільки своєчасну з/п. Житло мені не надали (знімаю за власний кошт), розвитку не дали і почали ставити умови оренди приміщення.

Після першого запрошення жителів громади на заняття з вокалу в соціальній мережі Фейсбук, на мене почали нападати деякі працівники Музичної школи (Шкурпела, Кокошвілі, Солончук) і принижувати мене, як працівника і як викладача. (Скріншоти додаю).


Після цього почались конфлікти з Труш Ларисою Володимирівною, яка наголосила, що існує поняття догани, після якої я можу бути звільнена. У нас почались часті конфлікти з нею. Зрозумівши, що мене постійно виїдають і я їх не влаштовую своєю активністю і креативними ідеями, мені довелось написати заяву на звільнення (скріншот додаю).

Як висновок можу сказати Гадячанам:
В цей нелегкий час нам, як ніколи треба максимально розвивати українську культуру. Я повірила цим людям, але не варто було. Мені обіцяли підтримку і дружній колектив, на жаль, це була не правда, бо потім, як виявилось, Гадяч ще має позбутися старого непотребу, щоб стати краще. Окрім розбрату і неповаги один до одного, цькування і пліток, працівники культури вашої громади не мають нічого.
Я змінила кардинально своє життя, в зв’язку з переїздом в м.Гадяч, надалі планую розвивати та відстоювати культурний фронт Гадяцької громади, незважаючи на образи, плітки, проблеми, які мені приносять працівники відділу культури, ККЗ «Дружба», музичної школи!”

Текст листа оприлюднено без змін.

Фото із соцмережі.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...