З Днем Незалежності, українці

Поділитися новиною

Цього року відзначаємо 32 річницю з Дня проголошення Незалежності. Однак знову це свято має присмак болю – ми не з підручників знаємо, як це боротися за свободу.

Це не вперше, коли українці повинні дорогою ціною виборювати своє право на незалежність. Століттями імперії гнобили наш народ, намагалися знищити нас і привласнити собі нашу давню історію. Однак ми стоїмо. І це не дивно, адже у наших жилах тече кров найкращих синів та доньок України, які віддавали найдорожче за нашу незалежність.

Нові часи породжують нових героїв. Сотні тисяч чоловіків та жінок зараз боронять Україну на фронті та в тилу. На жаль, український народ платить неймовірну ціну в цій війні – ми втрачаємо цвіт нашої нації.
Чорну сторінку історії пише й Гадяччина – за півтора року ми маємо 37 полеглих за свободу та незалежність Героїв.

Та, незважаючи ні на що, українці борються. Незламно. До перемоги! Тому, що знають цінність незалежності і волі, цінність права йти своїм шляхом.

Близько мільйона людей в Україні є учасниками бойових дій.
І хоч попереду ще багато випробувань і складнощів, ми обов’язково переможемо разом! Адже наші історичні невдачі – це програні битви, але не війна. Вона ж може мати лише один фінал, і це – ПЕРЕМОГА! Слава кожному і кожній, хто зараз у бою за нашу державу! І світла пам’ять всім тим, хто віддав своє життя за свободу України!
«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...