Квадрокоптери, дитячі майданчики, освіта: на що виділила кошти Великобудищанська громада

Поділитися новиною

Відбулась тридцять третя позачергова сесія Великобудищанської сільської ради восьмого скликання. Із важливого:

Рішенням сесії буде передано міжбюджетний трансферт у вигляді іншої субвенції з бюджету Великобудищанської сільської територіальної громади до бюджету Білозерської селищної територіальної громади у розмірі 500 тис. грн на придбання будівельних матеріалів та надання матеріальної допомоги постраждалим сім’ям від ворожих обстрілів

Внесено зміни до Програми «Територіальна оборона» на 2023 рік:

за рахунок бюджетних коштів громади запланували фінансування по видатках для потреб військовослужбовців на придбання квадрокоптерів: DJ1 Mavic 3 Enterprise та комплект акумуляторів до них (4 шт) на суму 580 тис. грн та DJ1 Mavic 3 Thermal та комплект акумуляторів до них (3 шт) на суму 840 тис. грн., 1542 тис. грн на придбання майна для утримання особового складу в/ч з метою виконання завдань та забезпечення нагальних потреб в умовах воєнного стану.

Рішенням сесії внесено зміни до комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на 2023 -2025 роки, якими передбачено збільшення фінансування по видатках на виплату матеріальної допомоги до Дня Захисників і Захисниць України на суму 570 тис. грн.

Рішенням сесії внесено зміни до програми соціально-економічного розвитку Великобудищанської громади на 2023-2025 роки, якими передбачено кошторисні призначення по видатках за рахунок коштів сільського бюджету на дофінансування придбання дитячих майданчиків для сіл Плішивець та Книшівка – по 150 тис. грн.

За рахунок цільових коштів наданих АТ «Укргазвидобування» у рамках Угоди про співробітництво у сфері сталого розвитку на придбання дитячих майданчиків для сіл Великі Будища – 299 900 грн, Книшівка – 149 406 грн, Плішивець – 149 600 грн.

Рішенням сесії внесено зміни до комплексної програми розвитку освіти на 2023 рік за рахунок коштів сільського бюджету на суму 2 262 930 грн, на дошкільну освіту – 2752, 9 тис. грн.

Із сторінки громади у соцмережі.

Фото ілюстративне.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...