Мобільні консультаційні пункти – один з нагальних напрямків діяльності ТЦК та СП Полтавщини

Поділитися новиною

Понад тиждень тому було оголошено про запровадження мережі консультаційних пунктів на території Полтавщини. Протягом цього періоду було зроблено певні висновки, консультаційні пункти буде приведено до єдиного зразка – буде оновлено роз’яснювальні матеріали та зовнішній вигляд самих пунктів. Крім того найближчим часом будуть проведені додаткові навчання для фахівців, які надаватимуть послуги консультації та роз’яснення. 

– Налагодження роботи цих пунктів на сьогодні є одним з основних напрямків нашої діяльності, – наголошує заступник начальника Полтавського обласного ТЦК та СП з морально-психологічного забезпечення підполковник Едуард Бородай, – працюватимуть вони в межах ведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед цивільного населення області, але крім роз’яснювальної роботи стосовно навчання у ВВНЗ чи служби за контрактом на мобільні консультаційні пункти покладено роботу консультаційного характеру з питань соціального захисту наших ветеранів, питань проходження військово-лікарських комісій, призову за мобілізацією та питань відстрочки від мобілізації – нагадує Едуард Миколайович.

Кожен районний (об’єднаний міський) ТЦК та СП вже організовує роботу консультаційних пунктів в районному центрі, а їх відділи – в кожному колишньому райцентрі.  Основною перевагою цих пунктів  є їх мобільність – за потребою вони можуть виїхати до будь-якої громади та консультувати мешканців найвіддаленішого населеного пункту області.

Таким чином мешканці Полтавщини отримують можливість максимально комфортно (буквально – по дорозі з магазину до свого будинку) отримати інформацію, яка їх цікавить, без потреби звертатися до ТЦК та СП особисто і в той же час шляхом живого спілкування.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...