Невеликі вулиці і провулки у Гадячі тимчасово не освітлюватимуть

Поділитися новиною

У Гадячі продовжуються роботи по налаштуванню вуличного освітлення – Гадяцька міськрада.

Сьогодні, 19 квітня, вуличні ліхтарі будуть увімкнені на вулицях Швидкого, Лохвицькій, Конституції України, Ентузіастів, Незалежності, Степовій, Ставковій, Захисників України, Гагаріна, Дружби, Будька, Тімірязєва, Зелена, Полтавська, Набережна Псла, провулках Пролетарський, Корзуна, Некрасова.

Освітлення працюватиме з настанням темряви і до 23 години. Обов’язково його вимикатимуть під час повітряних тривог.

Враховуючи те, що під час проведення технічного обслуговування здійснюється переналаштування системи управління з можливістю автоматичного керування дистанційно, освітлення включається в тестовому режимі для відпрацювання схеми термінового автоматичного відключення під час повітряних тривог та повторного його включення при завершенні повітряної загрози.

Зважаючи на те, що не всі процеси можна перевірити одночасно в повному обсязі, проводиться відстежування роботи та налагодження системи управління до повної її відповідності вимогам функцій цивільної безпеки.

У першу чергу, освітлення відновлюється на вулицях з більш інтенсивним рухом та на ділянках, де присутня технічна можливість виконати переналаштування системи керування. Згодом на цих вулицях будуть відремонтовані всі непрацюючі ліхтарі.

Без освітлення вночі поки що тимчасово лишатимуться невеликі вулиці і провулки, де немає змоги дистанційно вмикати і вимикати його.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...