Робоча поїздка на Полтавщину – Президент вручив нагороди військовослужбовцям

Поділитися новиною

Про робочу поїздку  повідомив Офіс Президента України, 18 квітня. Цього дня також Володимир Зеленський відвідав Донеччину.

Відвідав один із медичних закладів, у якому проходять лікування українські військовослужбовці на Полтавщині. Поспілкувався з пораненими бійцями та вручив їм нагороди.

Дякую за службу! Одужуйте швидше. Перемога буде за нами! 

Також вручив нагороди представникам медичних сил ЗСУ. Хочу подякувати вам. Ви робите велику роботу, яку цінують не лише хлопці та дівчата, які лікуються тут, а й усі громадяни України, – повідомив Володимир Зеленський.


Окрім цього, Президент провів нараду щодо ситуації на Полтавщині. 

Обговорили важливі питання: безпекову та соціально-економічну ситуації в регіоні, готовність військових підрозділів до виконання завдань. Також заслухали інформацію про оперативну ситуацію в регіоні.


Також відомо, що коли Володимир Зеленський перебував на Полтавщині, відбулася телефонна розмова із спікером Палати представників Конгресу США Кевіном Маккарті

Володимир Зеленський поінформував співрозмовника про перебіг бойових дій на основних напрямках фронту й про нагальні оборонні потреби нашої країни, зокрема у бронетехніці, далекобійній зброї, артилерії, ППО та авіації. Як запевнив Президент, Україна готова звітувати за кожен долар американської допомоги.

Президент України та спікер Палати представників США обговорили необхідність посилення санкційного тиску на Росію, зокрема зниження цінової стелі на російські нафту й газ.

Також, Володимир Зеленський запросив Кевіна Маккарті відвідати Україну з візитом.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...