Рік у фотографіях

Поділитися новиною

Минув рік відтоді, як росія почала повномасштабне вторгнення в Україну, операцію, закінчення якої і москва, і військові експерти чекали через кілька днів.

Але українські захисники здивували світ, несподівано витримавши перші російські атаки, а потім розпочавши серію контратак, знищивши російську бронетехніку, лінії постачання та живу силу, завдавши “супердержаві” серію принизливих поразок, які оголили багато недоліків пострадянської військової могутності.

Фотографи Reuters стали свідками подій в Україні.

Ольга обіймає свого хлопця Володимира, коли вони прощаються перед відправленням Володимира ближче до лінії фронту, на вокзалі у Львові, Україна, 9 березня 2022 року.

Військовослужбовці Нацгвардії України займають позиції в центрі Києва під час просування російських військ до столиці, 25 лютого 2022 року.

Тіло солдата без розпізнавальних знаків, який, як стверджують українські військові, є військовослужбовцем російської армії, який загинув у боях, лежить на дорозі за містом Харків, Україна, 24 лютого 2022 року. REUTERS/Максим Левін
Дитина-біженець, яка втікає з України, жестикулює, чекаючи транспорту на станції Нюгаті, Будапешт, Угорщина, 28 лютого 2022 р. REUTERS/Antonio Bronic
Люди чекають у пробці на виїзді з Харкова, 24 лютого 2022 р. REUTERS/Antonio Bronic

LIVE OFFLINE
track image
Loading...