Затримали чоловіка, який займався збутом амфетаміну на території Миргородського району

Поділитися новиною

Підозру у незаконному виготовлені, зберіганні та збуті психотропів повідомлено 33-річному мешканцю Миргородського району. Фігуранта затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліція встановлює інших осіб, причетних до незаконної діяльності підозрюваного.

Протиправну діяльність припинили працівники слідчого підрозділу відділення № 1 (м. Гадяч) Миргородського райвідділу поліції спільно з оперативниками Управління боротьби з наркозлочинністю в Полтавській області, за процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури, із залученням батальйону поліції особливого призначення.

«Під час санкціонованих обшуків за адресою проживання та в автомобілі фігуранта, слідчі поліції вилучили зіп-пакети з амфетаміном,  гроші, прекурсори, приладдя для фасування психотропних речовин та інші речові докази. Вилучене спрямували на судову експертизу. Чоловіку вже вручили підозру у вчиненні наркозлочинів. Слідчі, за погодженням з прокуратурою, спрямували до слідчого судді клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу – тримання під вартою. Тривають слідчі дії», – зазначив Сергій Рекун

Слідчим підрозділом відділення поліції № 1, за процесуального керівництва прокуратури, здійснюється розслідування кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 307 (Незаконне виготовлення, зберігання, з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин, вчинені повторно, за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Довідково. Частина 2 статті 307 Кримінального кодексу України передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...