Серед переможців першого туру конкурсу “Учитель року – 2023” мешканець Гадяцької громади

Поділитися новиною

Уже 28-й рік кращі вчителі Полтавщини беруть активну участь у всеукраїнському конкурсі «Учитель року». У конкурсі педагогічної майстерності «Учитель року – 2023» учасники змагалися в 4 номінаціях: «Захист України», «Основи здоров’я», «Початкова освіта» та «Фізична культура».

До участі у першому (обласному) турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» було зареєстровано 119 учасників.

У результаті відбіркового етапу конкурсу, що відбувся у січні 2023 року і включав проведення майстер-класів та тестування з фахової майстерності, кількість учасників скоротилася до 20-ти (журі визначило по 5 кращих конкурсантів у кожній із номінацій).

Саме вони взяли участь у фінальному етапі першого туру конкурсу, що тривав у Полтаві з 13 до 17 лютого 2023 року.

Під час фінального етапу обласного конкурсу учасники змагалися у випробуваннях: «Урок», «Практична робота» та «Методичний практикум», які проводилися онлайн на базі Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В. Остроградського та за участі учнівської спільноти Ліцею № 17 «Інтелект» Полтавської міської ради. Після завершення конкурсних днів у кожній номінації визначили 1-го переможця і 4-х лауреатів. Переможець обласного туру представлятиме Полтавщину на всеукраїнському рівні.

17 лютого відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та лауреатів першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023». Учителів привітали заступник начальника управління освітньої діяльності Департаменту освіти і науки Полтавської облвійськадміністрації, начальник відділу загальної середньої, дошкільної, спеціальної, інклюзивної освіти та ліцензування А. Кушпіль, голова Полтавського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України Г. Шумейко, заступник начальника Полтавського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Міністерства оборони України, кандидат педагогічних наук Е. Бородай, представники відділів освіти області, педагогічна спільнота.

Серед переможців першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» і мешканець Гадяцької громади:

Номінація «Захист України»: Іван Лисенко , учитель предмета «Захист України» Сарського опорного ліцею Гадяцької міської ради.

Фото із сторінки Цпрпп.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...