Замовлення отримував через інтернет-магазин: в Горішніх Плавнях затримали «наркокур’єра»

Поділитися новиною

Оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю та слідчі Полтавської області  викрили 23-річного жителя Горішніх Плавнів у збуті «закладок» із солями PVP, амфетаміном та канабісом. Замовлення на заборонений товар чоловік отримував через спеціально створений Інтернет-магазин, а плату за наркозакладки брав через електронну платіжну систему. Про це повідомив начальник поліції Полтавщини Євген Рогачов.

Під час санкціонованого обушка за адресою проживання «наркокур’єра» слідчі вилучили зіп-пакети з PVP, амфетаміном та канабісом, фасувальні матеріали, мобільні телефони, банківські карти та інші речові докази. Вилучене спрямували на судові експертизи.

Начальник поліції зазначив: 

«Чоловік отримував так званий «мастер-клад» з великим обсягом особливо небезпечних речовин, розфасовував на дози, розкладав їх на території кількох населених пунктів Кременчуцького району та надсилав клієнтам фотознімки з локаціями «закладок» через месенджер. Фігуранта слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі йому  вже повідомили  про підозру у вчиненні наркозлочинів та обрали запобіжний захід – тримання під вартою без визначення розміру застави».

Санкція частини 3 статті 307 Кримінального кодексу України передбачає позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...