Будьте уважні купуючи масло: виявлено фальсифікат

Поділитися новиною

Миргородське районе управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області повідомляє про фальсифікацію масла.

Миргородське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області повідомляє, що відповідно до повідомлення від 20.01.2023 року ТОВ ФІРМА «АПРЕЛЬ», що розташоване за адресою вул.Матросова, 1-А, м.Харків, стосовно виявлення фактів фальсифікації продукції, виробництва вказаного підприємства, а саме: масла солодковершкового екстра 82,5%.
На фальсифікованій продукції вказано назву товариства ТОВ «Фірма Апрель» замість ТОВ ФІРМА «АПРЕЛЬ».

Дата виготовлення вказана 31.03.2023, з огляду на те, що наразі початок лютого 2023 року.


Споживачів закликаємо бути уважними під час придбання харчових продуктів, зокрема масла вершкового, адже харчовий продукт повинен бути насамперед безпечний та якісний для вашого здоров’я.
У разі виявлення фактів реалізації фальсифікованого масла солодковершкового виробництва ТОВ ФІРМА «АПРЕЛЬ», просимо інформувати Миргородське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області за тел.. (05355)4-48-18 та/або управління захисту прав споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області за тел..(0532)54-57-59.
Просимо операторів ринку, що здійснюють реалізацію харчових продуктів, перевірити наявність в обігу на ваших підприємствах торгівлі вищезазначеного продукту харчування та у випадку його виявлення терміново вилучити з реалізації та інформувати Миргородське управління ГУ Держпродспоживслужби в Полтавській області на електронну адресу mmr@polvet.gov.ua. Нагадуємо про необхідність дотримання операторами ринку вимог Законів України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» та «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...