У Вирішальному виставили на аукціон елеватор та олійно-пресовий завод

Поділитися новиною

АТ «Банк Кредит Дніпро» виставив на продаж через електронний аукціон OpenMarket елеватор та олійно-пресовий завод в Полтавської області. Це майно банк отримав як заставу за кредитами колишніх власників підприємств. Стартова ціна активу — 120 млн грн.

 Елеватор та олійно-пресовий завод, що знаходиться за адресою: Полтавська обл., Миргородський р-н (Лохвицький р-н до адмінреформи), с. Вирішальне.

Комплекс розташований на орендованій земельній ділянці загальною площею 13,83 га. 

Загальний об’єм зберігання елеватору 80,7 тон підлогового зберігання зерна та 9,8 т. силосного зберігання. Є можливість відвантаження в залізничні вагони. Елеватор розташований біля залізничної станції Сенча (Південна залізниця).

Складається з трьох майданчиків.

Елеватор розташований на території загальною площею 11,23 га (земля оформлена в користування на правах оренди). На території елеватора є під’їзні залізничні колії; елеватор має дві стаціонарні точки залізничного відвантаження, загальною потужністю 1500 тонн. на добу. Також елеватор має стаціонарну точку відвантаження в автотранспорт, крім цього, відвантаження в автотранспорт може здійснюватися мобільними транспортерами з кожного складу. На території елеватора знаходяться 5 стаціонарних точок приймання зерна загальною потужністю 2000 тонн на добу для монокультуру.

Елеватор має 3 стаціонарні сушильні зони, 4 зони аспірації та очищення зерна, а також мобільні агрегати для попереднього очищення зерна безпосередньо в місцях зберігання. Елеватор оснащений необхідними комунікаціями: лініями електропередач, трансформаторними підстанціями (є на кожній елеваторній ділянці), водонапірною баштою зі свердловиною, водопровідними системами, елеватор повністю газифікований. 

Комплекс не працює.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...