На Миргородщині поліцейські повернули додому дівчину, яка зімітувала своє викрадення

Поділитися новиною

Поліцейські Миргородського райвідділу поліції повернули додому 18-річну дівчину, яка зімітувала своє викрадення і намагалася отримати викуп в сумі 28 тисяч гривень від свого співмешканця. 

До Миргородського райвідділу поліції 7 листопада, близько 21:30, надійшло повідомлення від 23-річного жителя Комишнянської тергромади Миргородського району про зникнення його 18-річної співмешканки. Чоловік повідомив, що на його мобільний додаток з номеру дівчини надійшло повідомлення з інформацією про її ймовірне викрадення, зґвалтування та насильне утримування із вимогами негайно перерахувати 28 тисяч гривень на мобільний рахунок. Втративши зв’язок зі співмешканкою, чоловік швидко звернувся за допомогою до поліції.

Максим Бодак, заступник начальника Миргородського райвідділу поліції, розповідає: «Отримавши повідомлення, нами було негайно задіяно оперативний підрозділ Миргородського райвідділу поліції та поінформовано обласний Главк. 8 листопада, близько 10-ї ранку, оперативні працівники кримінальної поліції Миргорода розшукали дівчину у селищі Ромоданівської тергромади. При спілкуванні з поліцейськими дівчина зізналася, що історію зі своїм викраденням та зґвалтуванням вона вигадала задля отримання грошей від свого хлопця».

Поліцейські сповістили заявника про встановлення місцезнаходження його дівчини та повернули її за місцем мешкання. Поліція проводить перевірку, за результатами якої буде надана правова оцінка даній події.

Відділ комунікації поліції Полтавської області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...