Вперше на Полтавщині застосували погодинні відключення світла. Графік для Гадяччини

Поділитися новиною

Відповідно до ГПВ область розділена на три черги, які вимикають у визначений час.

Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

«На Полтавщині введений графік погодинних відключень (ГПВ) споживачів електроенергії. Він діятиме сьогодні до кінця доби.
Це перший день, коли в області застосували саме погодинні, а не аварійні відключення. Прошу всіх жителів області поставитися з розумінням до ситуації.
Відповідно до ГПВ область розділена на три черги, які вимикають у визначений час. Поділ на черги. У ньому зазначені населені пункти та вулиці. Графік вимкнень на листопад. Тут вказані день і час вимкнення світла для кожної черги.
Ворог продовжує бити по енергоінфраструктурі України. І ці удари в графіках передбачити неможливо. Тож усі маємо бути готовими, що в разі необхідності масштабного зниження рівня енергоспоживання в області можуть застосувати й аварійні відключення.
Нині енергетики відпрацьовують усі можливі варіанти, щоб налагодити роботу енергоінфраструктури й запобігти тривалим відключенням. Кожен із нас може допомогти, зменшивши енергонавантаження вдома. Тільки разом нам вдасться тримати енергетичний фронт. Все буде Україна».

LIVE OFFLINE
track image
Loading...