Унаслідок ДТП в Гадячі травмувалися троє осіб – за кермом був неповнолітній

Поділитися новиною

Дорожньо-транспортна пригода сталася 20-го жовтня, близько 21-ї години, у місті Гадяч, по вулиці Захисників України. Про це повідомив Миргородський РВП у Фейсбук.


За попередньою версією слідства, водій «Volkswagen Passat», 2007 року народження, з’їхав з проїзної частини дороги і наїхав на дерево. Унаслідок ДТП водій легковика, а також двоє пасажирів – чоловік, 1974 року народження, та жінка, 1983 року народження, з травмами доставлені до Гадяцької лікарні.
За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Гадяцького відділу Миргородської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
Також вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 287 (Допуск до керування транспортним засобом особи, яка не має права на керування транспортним засобом, якщо це спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
Обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють слідчі.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...