На Полтавщині почали виробляти всюдиходи “Торнадо”

Поділитися новиною

На Полтавщині відкрили виробництво колісних всюдиходів «Торнадо».

Про це розповів власник ТОВ «Завод всюдиходів Торнадо» Ігор Лебедик виданню Poltava.to.

Зазначається, що попри війну завод почав виробництво і наразі зібрано 2 одиниці такої техніки.

Плаваючі всюдиходи на колесах призначені для перевезення пасажирів і вантажів заболоченою місцевістю та несучим ґрунтом, пересіченою місцевістю з можливістю подолання водних перешкод.

У всюдиходів повний тип приводу. Може оснащуватись причепом або ковшем, з використанням яких може використовуватись для роботи:

  • у секторі сільськогосподарського виробництва (агролабораторії, тягач до обприскувачів, розкидачів та іншого навісного обладнання),
  • ДСНС,
  • нафтогазової галузі.

Технічні характеристики

Технічні характеристики всюдихода дозволяють йому долати бруд, воду, завали дерев та каміння заввишки до метра. Така машина користується великою популярністю серед мисливців, рибалок, фермерів, служб порятунку і всіх тих, кому доводиться пересуватися важкопрохідною місцевістю у складних умовах.

На всюдиході встановлений японський двигун KUBOTA, об’ємом 2,4 літри. Всюдихід розвиває швидкість до 45 км/год, а витрати палива становлять 4-5 літри на годину. Є бак на 160 літрів, що дає величезний запас ходу.

Завдяки мінімальному радіусу розвороту всюдихід Торнадо чудово маневрує між деревами. Бортоповоротна система повороту дозволяє всюдиходу розвертатися практично на місці.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...