На Миргородщині підлітки пограбували 61 річного чоловіка

Поділитися новиною

Інформація про пограбування надійшла до Миргородського райвідділу поліції 13 серпня, близько 11-ї години, від 61-річного жителя Ромоданівської тергромади Миргородського району. Чоловік повідомив, що двоє незнайомців перестріли його дорогою до одного із сіл громади. Прикривши обличчя одягом, зловмисники силою відібрали у нього гроші, мобільний телефон, документи, пенсійну банківську картку та зникли у невідомому напрямку.

Після надходження дзвінка від потерпілого на місце події негайно були спрямовані слідчо-оперативна група підрозділу поліції, оперативні працівники, поліцейський офіцер Ромоданівської тергромади, спеціалісти-криміналісти та кінолог зі службовою собакою. Протягом години (завдяки інформації, зібраній офіцером громади), оперативники вийшли на слід зловмисників. Ними виявилися двоє місцевих мешканців 17 та 14 років. Поліцейські також знайшли схованку з майном, яким незаконно заволоділи спільники. Після звершення необхідних слідчих дій речі повернуть власникові.

Встановлено, що 17-річний зловмисник має непогашену судимість за вчинення групового розбійного нападу. У квітні цього року він був засуджений до трьох років позбавлення волі з іспитовим строком на 1 рік.

Довідково: Суд може призначити винному у вчиненні майнового злочину в умовах воєнного стану від 7 до 10 років позбавлення волі. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...