У Лохвиці чоловік викрав посилку з поштового відділення 

Поділитися новиною

У місті Лохвиця невідомий висмикнув чужу посилку через металеву решітку складського приміщення для зберігання поштових відправлень. Про скоєний злочин до відділення поліції № 2 (м Лохвиця) Миргородського райвідділу, 6 серпня, повідомив представник компанії.

Опрацювавши інформацію з камер відеонагляду, які зафільмували момент крадіжки, дільничні офіцери територіального підрозділу оперативно встановили особу, причетну до кримінального правопорушення. Ним виявився 47-річний місцевий житель.

«За фактом таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, слідчі поліції, за процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України. Фігурантові готують підозру у вчиненні майнового злочину та визначаються з видом запобіжного заходу. Після проведення необхідних слідчих дій викрадені речі  повернуть законному власникові».

,- повідомив тимчасовий виконувач обов’язків начальника слідчого відділення Миргородського райвідділу Геннадій В‘юн.

Нагадаємо, за вчинення крадіжки в умовах воєнного стану передбачене кримінальне покарання – від 5 до 8 років позбавленні волі.

Відділ комунікації поліції Полтавщини 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...