Гадячанин отримав 200 балів із трьох предметів на Національному мультипредметному тесті

Поділитися новиною


Випускник Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 ім.М.Драгоманова Гадяцької міської ради (тепер – Гадяцький ліцей № 2 імені Михайла Драгоманова Гадяцької міської ради) Станіслав Басараб отримав найвищі результати (200 балів) на Національному мультипредметному тесті (ЗНО) із української мови, математики та історії України.


Сам Станіслав говорить: «Головний секрет мого успіху – самопідготовка та упевненість у собі. Я вважаю, що ніколи не потрібно просто “зубрити” матеріал. Варто робити навчання якомога цікавішим: переглядати тематичні фільми, дивитися вебінари на ютубі. А найголовніше – це змусити себе регулярно і якісно повторювати теми, правила, формули, дати та ін. Адже тільки так можливо добре засвоїти певну інформацію. Важливо не забувати робити купу тестів та подібних завдань, особливо перед складанням вступних випробувань. Вірте в себе – і ви обов’язково досягнете успіху!»


Нагадуємо, що НМТ – це тест для вступу на бакалаврський (магістерський для медиків) ступінь закладів вищої освіти у 2022 році. Він складається з трьох блоків: українська мова, математика та історія України. У кожному блоку 20 запитань. На виконання дається 120 хвилин. Результат відомий одразу. До речі, оцінка ставиться з кожного предмету окремо.

Це не єдиний цьогорічний успіх на НМТ. За інформацією, яка надходить від закладів освіти і випускників, ще принаймні 4 випускники і випускниці ЗЗСО громад колишнього Гадяцького району отримали 200 балів з одного предмету.

Із сторінки КУ “Гадяцький ЦПРПП

LIVE OFFLINE
track image
Loading...