На Полтавщині 75% батьків за дистанційне навчання в умовах війни

Поділитися новиною

Таку інформацію озвучив Дмитро Лунін, голова Полтавської ОВА, на основі проведеного опитування.

В умовах постійних ракетних атак з боку росії батьки не згодні водити дітей до школи. За результатами опитування, 75% батьків бажають, щоб в умовах війни навчання в школах було дистанційним. Це складний процес: має бути інтернет, усі технічні засоби і якісна платформа в усіх закладах освіти. Їх на Полтавщині 533, – розповів начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

Тому Полтавська адміністрація почала шукати електронні платформи, які б спростили роботу системи освіти та забезпечили якісне дистанційне та стаціонарне навчання. Головне, щоб електронна платформа вирішувала проблеми усіх учасників процесу, була функціональною для вчителів, зручною і корисною для учнів.
На запит ПОВА до розробників систем відгукнулося ТОВ «АЙТІ ПРО» – підприємство, яке є лідером литовського ринку ІТ-послуг для органів влади з 30-річним досвідом роботи.

Програмний комплекс «Моя Школа» рекомендований до використання Міністерством освіти і науки України, має позитивний висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи щодо її відповідності вимогам законодавства для учнів та педагогів, експертний висновок про відповідність засобів захисту інформації усім нормативним та технічним вимогам.

Дана платформа працює на будь-якому електронному пристрої з підключенням до інтернету через веб-браузер. У системі передбачений функціонал дистанційної освіти із проведенням віртуальних уроків. Разом із ним школа отримує повний безкоштовний Microsoft Office 365 for Education з додатковим місцем на диску Microsoft One Drive. Продукт уже не перший рік працює в різних куточках України.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...