Полтавський університет увійшов до програми підтримки, анонсованої Борисом Джонсоном

Поділитися новиною

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» став єдиним університетом з Полтавщини, який увійшов до міжнародної програми «Ініціатива єднання», анонсованої Прем’єр-міністром Великобританії Борисом Джонсоном, і отримав британського побратима. Церемоніальне підписання угод між українськими та британськими університетами відбулося 28 червня під час українсько-британської конференції «UK-Ukraine Twinning Initiative».

Джерело: медіа-центр Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»

“Полтавська політехніка співпрацює з британськими університетами уже доволі тривалий час, але ніхто не міг уявити, в якій страшній біді ми опинимось, нас підтримають і де ми знайдемо нових друзів. Дуже цінно здобути нових партнерів, які допомагають тримати освітній фронт”, – йдеться у повідомленні.

Програма Twinning Initiative спрямована на побудову стійких партнерських відносин між британськими та українськими установами, і є ефективним способом одночасно реагувати на нагальні потреби та підтримувати український сектор вищої освіти в довгостроковій перспективі.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...