У лісі біля Березової Луки поліція затримала чоловіка за незаконну порубку дерев

Поділитися новиною

Поліцейський офіцер Петрівсько-Роменської територіальної громади 3 червня у лісовому масиві між селами Березова Лука та Мелешки, Миргородського району, виявив факт незаконної порубки вільхових дерев.

Про це повідомляє Національна поліція Полтавщини.

На місці події поліцейський виявив чоловіка, який бензопилою спиляв декілька дерев та розпилював стовбури на частини. Слідством відкрите кримінальне провадження.

Правопорушником виявився 35-річний місцевий чоловік, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та незаконний обіг наркотичних засобів.

«У рамках відкритого кримінального провадження слідчі відділення №2 (м.Гадяч) Миргородського районного відділу поліції, за процесуального керівництва Гадяцького відділу Миргородської окружної прокуратури, провели відповідні експертизи та вручили фігурантові підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 246 (Незаконна порубка дерев у лісі, що заподіяла істотну шкоду) Кримінального кодексу України. За санкцією цієї статті чоловіку загрожує штраф від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк»

, – повідомив Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини.

У кримінальному провадженні слідчі дії тривають.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...