Підозрюваний у хабарництві начальник Миргородської РВА написав заяву на звільнення

Поділитися новиною

Віктору Іваненку повідомили про підозру за статтею про одержання хабаря з вимаганням.

Наразі начальник РВА написав заяву на звільнення за власним бажанням. Про це 3 червня розповів начальник Полтавської обласної військової адміністрації:

«Написав за власним бажанням, але поки що рішення Президента немає, я так розумію, що Офіс президента розбирається в цьому питанні й буде дана оцінка й ухвалене рішення щодо його подальшого перебування на робочому місці. На сьогодні він виконує свої обов’язки».

Справу щодо отримання неправомірної вигоди начальником Миргородської РВА Віктором Іваненком розглядають в Октябрському районному суді. Запобіжним заходом для підозрюваного є тримання під вартою впродовж 60 діб із правом внесення застави у розмірі 567 тис. 500 грн.

Нагадаємо, що чиновник вимагав 500 тис. грн у засновника товариства за неперешкоджання підприємницькій діяльності. Після перерахування частини коштів на рахунок, який вказав підозрюваний, його затримали правоохоронці. 

Відповідальність за правопорушення передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років, із конфіскацією майна.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...