Особливості відпочинку та лікування в готелі «Три Сини та Донька 4*» в Східниці

Поділитися новиною

Туристи їдуть в готелі Східниці відпочити, зміцнити стан здоров’я та насолодитись чудовими краєвидами. Комплекс «Три Сини і Донька» 4 зірки вважається одним з кращих в містечку. Які особливості проживання в готелі та напрямки лікування?

Особливості проживання в готелі «Три Сини та Донька» 4*

Санаторій «Три Сини та Донька» 4* розташований поруч з бюветами мінеральних вод № 1-С, 3, 13 (залізна вода) та лісами, які включені до природного заповідника «Сколівські Бескиди».

Готель складається з 2 корпусів, які з’єднані критим переходом. В ньому є 105 номерів таких категорій: стандарт, покращений стандарт, люкс, апартаменти. В номері є: телевізор, сейф, телефон, міні-бар, кондиціонер, фен, косметичний набір, халати, набір рушників, капці.

В готелі «Три Сини і Донька» 4* ціни починаються з 2100 гривень. В вартість включено:

  • проживання(у зв’язку із введенням воєнного стану, прибирання проводиться кожні 5 днів);
  • три разове харчування по типу «шведській стіл»;
  • користування спа-центром, тренажерним залом;
  • доступ до WI-FI;
  • консультації лікарів (педіатр, терапевт);
  • автостоянка з відеоспостереженням.

Спа-центр, спорт та розваги в готелі

Відвідування спа-центру та заняття спортом допомагають відпочиваючим покращити ефект оздоровчих процедур та забезпечити гарний настрій.

Готельний комплекс пропонує своїм гостям відвідування спа-центру. Він складається з басейну з гідромасажем та зустрічною хвилею розміром 10х14 м та басейну з гідромасажем розміром 3х6 м, а також турецького хамаму, кріосауни, джакузі, сауни на дровах з контрастною ванною.

Оздоровчий комплекс надає можливість своїм гостям займатись спортом у зручному тренажерному залі або на спортивному майданчику на свіжому повітрі. Також є прокат спортивного інвентарю: велосипедів, самокатів та велобігів для дітей, санчат взимку, героскутерів або спробувати скандинавську ходьбу з палицями.

Можна зробити свій відпочинок незабутнім політавши на повітряній кулі. Політ в небі над курортом Східниця триває близько 1 години та дарує виключно позитивні емоції, а на згадку обов’язково необхідно зняти фото чи відео.

Для дітей працює кімната з дитячім працівником. Програми занять розроблені педагогами, щоб діти могли отримати користь від розваг. На вулиці також є дитячий майданчик.

Сфера лікування і оздоровчі процедури в санаторії

Медична база готелю «Три Сини та Донька» 4* працює в різних напрямках: урологічному, дерматологічному, імунологічному, гастроентерологічному, кістково-м’язової та серцево-судинної систем. Спеціалісти діагностують практично від види захворювань, що дозволяє призначити ефективне лікування.

В медичному центрі є широкий спектр оздоровчих процедур:

  • гідроколонотерапія – очищення організму;
  • електротерапія – застосовується при порушення провідності нервових шляхів, радикуліту;
  • лімфодренажна пресотерапія – сприяє виведенню з організму зайвої рідини;
  • гідротерапія – використання води для оздоровчих та профілактичних цілей;
  • озокеритотерапія – використання «гірського» возку;
  • гідролазерне зрошування ясен.
LIVE OFFLINE
track image
Loading...