У Гадячі поліцейські припинили діяльність незаконного грального закладу

Поділитися новиною

Оперативники та слідчі відділення поліції №1 (м.Гадяч) Миргородського райвідділу поліції, за процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури, 10-го травня припинили незаконну діяльність грального закладу в місті Гадяч.

Про це повідомляє Поліція Полтавщини

«Під час невідкладних слідчих дій у приміщенні одного із магазинів міста Гадяч поліцейські виявили та вилучили комп’ютерну техніку, грошові кошти та інше обладнання, що використовувалося для надання незаконних гральних послуг. Слідчими  поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, направлено клопотання до слідчого судді для накладення арешту на вилучені речові докази. Наразі тривають слідчо-оперативні заходи. Коло осіб, причетних до протиправної діяльності, встановлює слідство».

– повідомив Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини.

За даним фактом слідчим поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, проводиться досудове розслідування у рамках відкритого кримінального провадження за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від 170 тисяч гривень до 680 тисяч гривень, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на один рік.

Відділ комунікації поліції Полтавської області.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...