Полтавська облрада зібрала позачергове засідання. Які рішення ухвалили?

Поділитися новиною

​​Про це повідомив Дмитро Лунін, голова Полтавської ОВА.

Сьогодні облрада зібралася на позачергове засідання, і ми ухвалили важливі рішення, – написав він у Telegram

По-перше, виділили до резервного фонду області 100 млн грн. Ці кошти підуть на потреби ТрО та безкоштовне харчування переселенців. Громади мають аналогічно виділити кошти, щоб профінансувати харчування 50 на 50.

Наш обовʼязок – підставити плече всім, у кого війна забрала дім і роботу. Наразі Полтавщина офіційно прийняла понад 60 тисяч переселенців. Ми надали їм безкоштовний прихисток у наших школах, садках і гуртожитках.

100 млн виділяємо на медицину області. Закупівля нового обладнання, ліків, реагентів. І що не менш важливо – завершимо за ці кошти ремонт в обласному онкодиспансері, де встановимо перший на Полтавщині лінійний прискорювач. Його ми закупили на початку цього року.

Окрім того, завершимо ремонт відділення судинної хірургії в обласній лікарні імені Скліфосовського – залишилося менше половини. 25 млн спрямуємо на це. А також відремонтуємо котельню для цього ж медзакладу.

Майже 80 млн грн виділяємо для обласних комунальних підприємств «Полтаватеплоенерго» та «Полтававодоканал» – на реконструкцію котельні на Квітучій у Полтаві та ремонти колекторів.

Область живе, область працює! Все буде Україна ??

БМ

LIVE OFFLINE
track image
Loading...