7 квітня у газети “Базар Медіа в Україні” ювілей

Поділитися новиною

Минуло вже 20 років з моменту, коли перший номер тижневика вийшов у світ.

Майже з самого початку 21 століття ми висвітлюємо новини Гадяччини, області і України максимально об’єктивно та професійно.

Газета постійно змінювалась під впливом різних чинників, але ніколи не залишалась осторонь від зауважень та побажань наших читачів.

Неможливо назвати таку тему, яка б, за ці роки, не з’явилась на сторінках тижневика. Ми постійно тримаємо руку на пульсі, як міського так і сільського життя, та ніколи не відвертаємось від читачів. На наших сторінках завжди знаходилось місце для віршів, подяк, закликів та історій з життя. Також, допомогали людям відновити справедливість, розповісти правду, добитися справедливості. Для нас ніколи не було і не буде «чужих» проблем, у кожному питанні розбираємось «як для себе». Без перебільшень, деякі публікації ставали саме тією «рушійною силою», яка змушувала владу звертати увагу на проблеми та вирішувати їх. Гучні кримінальні справи та скандали також мали своє місце на шпальтах тижневика – публікували все, навіть попри погрози.

За час існування тижневика виросло ціле покоління. Просто уявіть собі, що дітки які ще не вміли читати бачили перші видання газети в руках своїх батьків. Для когось, це взагалі була перша в житті друкована преса.

Газета продовжує своє інсування не тільки на папері, а й в інтернет просторі. Хоч сторінки в інтернеті не мають «газетного аромату» – більшість знаходить актуальну інформацію саме там. На даний час ми маємо майже 15 тисяч активних підписників в Instagram та 22 тисячі у Facebook. Світ змінюється, паперовий формат виходить «з моди», але є одне, що не зникає це – ваша довіра до нас.

Хочеться згадати та подякувати кожному, хто впродовж цих 20 років, працював у редакції. День у день, ви, по крихті будували імідж та довіру до видання. Досі відчувається внесок кожного – ви невід’ємна частина історії та члени невеличкої і водночас великої «сім’ї».

Ми побували, мабуть, у кожному населеному пункті Гадяччини і її околиць. Нас запрошували на свята, урочисті відкриття та нагородження, на спортивні змагання та вшанування героїв. Ми брали інтерв’ю в звичайних людей, посадовців, допомагали знайти рішення проблемних питань, публікували заклики про поміч та інше. Наші постійні читачі знають кожного працівника по імені та регулярно звертаються з різних питань. Редакція назавжди залишається місцем, де ви можете бути почутими, отримати допомогу і пораду.

Весь час свого існування редакція допомагає благодійним організаціям. Про добрі справи не прийнято розповідати й хвалитись – тому коротко. Збір коштів, одягу, предметів побуту та інше – будь яка інформація такого роду завжди публікувалась та буде публікуватись. Ми допомогли, наскільки змогли кожному, хто звертався.

У військовий час, ми стали посередником між нужденними та благодійниками – таким собі «мостом» для комунікації. Закликаємо ставати в ряди благодійників разом з нами.

Наразі тижневик, як і всі ви переживає складні часи. Після початку війни ми мали два варіанти – не друкуватись зовсім, або скоротити газету до 8 сторінок (у зв’язку з відсутністю достатньої кількості паперу і фарб). Тож зупинились на останньому. Скорочений формат газети підійшов не кожному, а кількість передплатників почала зменшуватись. В окремих випадках, передплатники намагаються повернути кошти за передплату – що стає дуже сильним ударом по економічній складовій роботи редакції.

Але це не стане причиною не виходити в друк. Ми залишаємось на зв’язку та продовжуємо свою роботу в штатному режимі. А вже після перемоги на ворогом, обов’язково повернемось до вже звичного формату тижневика.

Найвища нагорода за нашу працю – це ваша довіра. Неймовірно приємно чути слова подяки і підтримки від вас, наші дорогі читачі. Це те, що «заряджає» нас енергією, бути і надалі суспільно-корисними. Це саме те, що спонукає працювати краще – на благо нашого народу і на благо перемоги.

Дякуємо вам! Ми горді бути «голосом народу»!

Редакція «БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...