На Лубенщині нетверезі чоловіки побили немовля

Поділитися новиною

На лінію 102 поліції Полтавщини 24 березня, близько 23:00, надійшло повідомлення про травмування чотиримісячного хлопчика в одному із сіл Гребінківської тергромади Лубенського району. Дитину в тяжкому стані доставлено до лікарні.  Поліція відкрила кримінальне провадження.

Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини, повідомив:
«Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група поліції попередньо встановила, що на момент завдання тілесних ушкоджень чотиримісячному хлопчикові в будинку перебували його батько, мати та ще один родич, які вживали спиртні напої. Наразі дитина в тяжкому стані перебуває в Лубенській центральній районній лікарні. За життя малюка борються лікарі. Слідчим підрозділом поліції, за процесуального керівництва Пирятинського відділу Лубенської окружної прокуратури, за фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. З метою встановлення причин і обставин травмування дитини та притягнення винних до юридичної відповідальності, органами досудового розслідування здійснюється комплекс необхідних оперативно-розшукових та слідчих дій. Усі троє фігурантів перевіряються на причетність до вчинення цього злочину та дають свідчення слідству».


Нагадаємо, що санкція частини 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Відділ комунікації поліції Полтавщини
(За інформацією Лубенського районного відділу поліції
).

Фото ілюстративне.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...