Понад 10 тисяч літрів спиртного вилучили на Полтавщині від початку дії заборони на продаж

Поділитися новиною

Від початку дії заборони на продаж алкоголю на Полтавщині поліція вилучила понад 10 000 літрів спиртного.

За 22 дні заборони на алкоголь поліція провела в населених пунктах області більше ніж 900 профілактичних рейдів. За підсумками перевірок викрито кілька сотень точок кустарного виготовлення, зберігання та підпільного продажу алкогольної продукції та спиртовмісних напоїв, повідомляють на сайті ГУНП у Полтавській області.

Євген Рогачов, начальник поліції Полтавщини, повідомив:

– Завдяки співпраці поліції з місцевими жителями, які в умовах воєнного стану активно допомагають правоохоронцям виявляти правопорушення, вилучено більше ніж 10 000 літрів різної алкогольної продукції та спиртовмісних напоїв. Зокрема, понад 5,5 тисяч літрів самогону та браги, що були знищені на місці.

Полковник поліції наголосив на принциповій позиції поліції в питанні знищення міцного алкоголю, обґрунтованій рішенням Ради оборони Полтавської області, та закликав поставитися до запроваджених заборон з розумінням.

Нагадаємо, заходи з посилення контролю за станом дотримання в населених пунктах Полтавщини заборони на продаж алкоголю реалізуються з 1 березня цього року. Уведені правові обмеження обґрунтовані вимогами Законів України «Про введення воєнного стану», «Про правовий режим воєнного стану», визначені наказом Полтавської обласної військової адміністрації «Про заборону продажу алкогольних напоїв та речовин вироблених на спиртовій основі» та рішенням Ради оборони області.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...