Чи треба інвестувати в Ефіріум

Поділитися новиною

Як заробляти на Ефіріумі

В умовах важкої економічної ситуації люди шукають альтернативний спосіб заробітку. У багатьох погляд падає на цифрові гроші. Входити в біткоіни для багатьох пізно, але якщо вкласти кошти в Ефіріум, можна заробити великі гроші. Недооцінка значущості цього фактора може стати причиною збереження особистої бідності.

Особливості Эфiрiума

Ефіріум це крипта другого покоління. Ефір являє собою розподілену віртуальну машину, на основі якої можна запускати окремі монети і використовувати їх як платіжні засоби, або для якихось інших цілей. Такі монети називаються токенами.

Курс ETH повинен зростати через архітектуру системи. Для пересилання токенов треба спочатку купить Эфириум щоб платити за “газ”. Це означає, що якусь частину Ефіріума доведеться заплатити в якості комісії для пересилання токенов.

В результаті ціна крiпта зростає. Якщо докладніше подивитися на Эфириум курс періодично збільшується, потім падає і знову зростає. Іноді обвалення досягає 80% від вартості. Такий стан називається високою волатильністю. На кріптовалютном ринку різкі зміни ціни вважаються нормальним явищем. Аналітики вказують на факт недооцінки ціни ефіру. Ринок не встиг гідно оцінити монету, тому такі різкі коливання будуть спостерігатися протягом довгого часу. Коли справедлива ціна буде встановлена, волатильність знизиться.

Заробіток на Ефіріумі

Оскільки заработать на Эфириуме можна кількома способами, стратегія залежить від підходу конкретної людини. Консервативний метод передбачає покупку і зберігання. Згодом ціна буде рости, інвестор отримає прибуток.

Але є багато стратегій заробітку. Підбирайте відповідний або комбінуйте зручним способом.

Торгівля

Сенс стратегії простий. Входити на ринок слід на низах, продавати треба на верхах. Висока волатильність дає легкий спосіб заробітку. Проблема в неможливості точно визначити верхи і низи.

Торговець застосовує технічний аналіз для визначення точки входу. Допускає аналіз графіків. Альтернативний варіант полягає в обліку торгових сигналів. Слід не упускати від уваги значущі ринкові події.

Успішна реалізація певного проекту на ефірі збільшує ціну. Складнощі сприяють зниженню ціни. Прикладом таких складнощів служить проблема переходу з proof-of-work на proof-of-stake. Проблеми поступово вирішуються, тому ціна зростає.

Користувачеві треба пам’ятати про необхідність стежити за ринковим станом валюти. В цьому випадку вдасться знайти підходящу точку входу.

Інвестиція

Існують пули для стейка. Інвестор може придбати Ефір для приєднання до пулу. В результаті вдасться добре заробити на зберіганні монет. Проблема в неоднозначності роботи пулів. Точної гарантії заробітку ніхто не дасть. Мінімальна сума для самостійного стекінгу занадто велика і становить 32 ETH.

Інвестувати ефір можна в сторонні проекти. В цьому випадку крiпта являє собою альтернативний спосіб грошових переказів. Детально на ньому зупинятися не має сенсу.

Додаткова інформація

Эфiрiум багато критикують. Проблема у високій платі за газ. Інша проблема в малій швидкості роботи. Третя проблема в складності роботи. Зустрічаються критичні повідомлення про неякісний дизайн.

Але досі жодна альтернатива не стала повноцінною заміною ефіру. Експерти прогнозують подальше зростання цифрового активу. Найближчі конкуренти з високою часткою ймовірності будуть далеко позаду.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...