На Полтавщині конфіскували автівки для потреб оборони

Поділитися новиною

На Полтавщині конфісковували два автомобілі. Це зробили через те, що воді кермували у стані сп’яніння, повідомили на офіційному сайті поліції із посиланням на начальника Управління патрульної поліції у регіоні Віталія Мельничука.

12 березня патрульні поліцейські склали два протоколи за кермування у стані сп’яніння, а ще конфіскували у водіїв автомобілі. Автівки “Audi-A6” та “Subaru Forester” вилучили у Полтаві та Полтавському районі.

“Вилучені у нетверезих водіїв транспортні засоби розміщуються на майданчику тимчасового тримання до часу їх передачі для потреб оборони України”, – сказав начальник Управління патрульної поліції Полтавщини Віталій Мельничук.

За керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння передбачена відповідальність за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Це стосується і їзди під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції.

Якщо водій порушив вперше, за це передбачено 17 тисяч гривень штрафу, вдруге − 34 тисячі гривень, втретє – 51 тисяча гривень.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...