Ворожа техніка, яка знаходилась поблизу Лохвиці на Сумщині, відійшла у протилежному напрямку

Поділитися новиною

На ранок 5 березня на території Лохвицької громади, що межує з Сумською областю, ситуація залишається стабільною.

Ніч минула спокійно. Критична інфраструктура і зв’язок працюють. Місцеві підрозділи тероборони і поліція контролюють обстановку в населених пунктах громади.

Оперативний штаб працює цілодобово, повідомив голова Лохвицької громади Віктор Радько.

“Надійшла інформація, що найближча до нас ворожа техніка, що знаходилася на Сумщині біля міста Ромни, відійшла у протилежному напрямку. Тримаємось! Наші мужні військові не залишають шансів ворожим окупантам! Тільки вперед! Тільки перемога! Ми ще порадіємо весні на нашій рідній українській землі!”, – написав Віктор Радько. 

Голова Сергіївської громади, що на Гадяччині, Ігор Лідовий, у свою чергу повідомив:

“4 березня та ніч з 4 на 5 березня більш-менш спокійно. Рашисти вранці 4 березня рушили колоною 125 одиниць в сторону Липової Долини, передові машини підійшли до блок-посту розстріляли його, на щастя там нікого не було, розвернулися та поїхали по навколішніх селах. Мужній вчинок здійснив місцевий фермер який на очах окупантів спалив всі свої запаси ГСМ.
В другій половині дня орки стали біля Вільшани.
Сергіївська громада в цей день разом з жителями с. Лучка та працівниками нафтогазової промисловості, працювали над створенням перешкод для ворога. Переривали дороги, завалювали плитами блоками, деревами, розставляли їжаки, готували інші “сюрпризи” для рашистів.”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...