“Вони шукали дорогу на Київ, проте на півночі області їх очікувала несподіванка”: подробиці знищення колони російської техніки на Полтавщині

Поділитися новиною

Про це повідомляє Полтавський обласний та СП.

Ворожий мотострілецький підрозділ 14 Армійського корпусу Північного флоту РФ на рубежі Суми–Охтирка–Полтава поніс значні втрати та не зміг пройти далі. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін у своєму Телеграм-каналі.

За його інформацією, минулої доби на межі Полтавської області концентрувалися численні російські війська. Вони шукали дорогу на Київ, проте на півночі нашої області їх очікувала несподіванка – зняті вказівники населених пунктів, бетонні завали на дорогах і місцеві мешканці, які передавали їх координати до штабу територіальної оборони Полтавщини.

«У результаті злагоджених дій тероборони, авіації та артилерії було завдано численних ударів по скупченнях російської техніки та живої сили. Сотні одиниць знищеного й пошкодженого озброєння, численні втрати особового складу, паніка серед російських солдатів! Як наслідок, нездатність противника згрупуватись і просунутися більше ніж на 20 кілометрів вглиб Полтавської області», – йдеться в повідомлені.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...