У Великій Багачці перевели школу на дистанційне навчання через ротавірусну інфекцію

Поділитися новиною

Для встановлення причини погіршення самопочуття дітей слідчі поліції відкрили кримінальне провадження. Своєю чергою фахівці Миргородської санітарно-епідеміологічної станції та Держпродспоживслужби працюють над встановленням джерела зараження.

Про це повідомляє Національна поліція Полтавщини

19 лютого, до відділення поліції № 3 (смт Велика Багачка) Миргородського райвідділу надійшла інформація від працівників ДСНС щодо переведення загальноосвітнього закладу Гоголівської тергромади на дистанційне навчання у зв’язку з карантинними заходами.

Опрацювавши інформацію, поліція встановила, що 15 лютого до директора ліцею Гоголівської тергромади звернулися двоє учнів 4-го класу та шестикласниця зі скаргами на болі у шлунку. Наступного дня на огляд до сімейного лікаря батьки привели ще двох першокласників з аналогічними симптомами.

На щастя, діти госпіталізації не потребували. На даний час вони продовжують лікуватися вдома під наглядом лікарів. За попередньою інформацією медиків, погіршення самопочуття учнів ліцею Гоголівської тергромади могла викликати ротавірусна інфекція.

Слідчі поліції, за процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури, внесли відомості до ЄРДР за частиною 1 статті 325 (Порушення правил та норм, встановлених з метою запобігання епідемічним та іншим інфекційним хворобам) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. 

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...