Іграшки для немовляти: що цікавого пропонують відомі бренди

Поділитися новиною

Іграшки — найперші помічники малюка в процесі пізнання світу. На думку фахівців, у цей період краще зацікавити крихітку простими та не дуже яскравими виробами: вони допоможуть йому краще адаптуватися до навколишнього середовища та навчать відрізняти предмети за кількома основними ознаками.

4 найпоширеніші категорії іграшок для найменших

Найпопулярніші типи іграшок для дітей першого року життя серед клієнтів інтернет-магазину «Кідс Репаблік» — прорізувачі, іграшки для ванної, брязкальця та розвивальні килимки. Усі представлені в асортименті вироби якісні та абсолютно безпечні.

Прорізувачі

Яскраві прорізувачі для дітей стануть у пригоді малюкам 6–12 місяців: саме в цей період починається активний ріст молочних зубів. Британський бренд Matchstick Monkey пропонує великий вибір моделей з силікону та латексу. Спеціальні іграшки з функціями прорізувачів сподобаються дітлахам, що вже добре тримають у руках невеликі предмети.

Іграшки для ванної кімнати

Перетворити чергове купання на захопливу гру дуже просто — достатньо запропонувати малюкові погратися з кумедними звірятками для ванної кімнати. Наприклад, іграшки Кідо у формі качечок та інших тварин виготовлені з якісного безпечного пластику, а їхня поверхня вкрита нетоксичними яскравими фарбами: вирій позитивних емоцій під час чергової гігієнічної процедури гарантовано.

Брязкальця

Брязкальця покращують тактильне, слухове та зорове сприйняття предметів і розвивають дрібну моторику. Французький бренд Bass&Bass пропонує покупцям цікаві дерев’яні моделі у формі кільця з дзвіночком і різноколірними намистинами: такі іграшки здатні надовго зацікавити дитину та сприяють її всебічному розвитку. 

Розвивальні килимки

Такий виріб виглядає як м’який килимок з бортиками або дугами, на яких розташовуються дрібні предмети. Основна функція килимка — створити безпечний простір для розваг дитини. Малюків приваблюють яскраві кольори, ворсисті або гладкі поверхні. Відомий канадський бренд BBluv виготовляє цікаві моделі розвивальних килимків: такі іграшки безпечні, гнучкі, водонепроникні, гіпоалергенні та нетоксичні, а їхня цікава конфігурація сприяє розвитку уваги дитини з раннього віку.

«Кідс Репаблік»: якісні дитячі товари за вигідною ціною

В інтернет-магазині Kid’s Republic пропонується безліч якісних товарів для малюків будь-якого віку та їхніх батьків. Тут ви знайдете цікаві іграшки, корисні товари для підтримання гігієни, посуд для годування, електроприлади, візочки, постільну білизну та багато інших потрібних речей.

Ви можете придбати вподобаний товар дешевше, скориставшись перевагами нового покупця: підписуйтесь на розсилку акцій і отримуйте 150 бонусних гривень на перше замовлення. Купуйте найкраще для найулюбленіших!

LIVE OFFLINE
track image
Loading...