Перевірки в “Укрзалізниці” на Полтавщині: виявлено 800 порушень

Поділитися новиною

У Полтавській області у підрозділах АТ “Українська залізниця”, під час перевірки, виявили понад 800 порушень щодо дотримання вимог законодавства з охорони праці та промислової безпеки.

Повідомляє PTV

19 виробничих (структурних) підрозділів акціонерного товариства “Українська залізниця”, що розташовані на території Полтавської області, перевірили на дотримання законодавства у сфері промислової безпеки, охорони праці, гігієни праці. Фахівці відділу нагляду в промисловості, АПК та СКС та на об’єктах підвищеної небезпеки, відділу експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг та відділу з питань гігієни та експертизи умов праці виявили понад 800 порушень вимог нормативно-правових актів з охорони праці.

Як повідомили у пресслужбі управління Держпраці Полтавщини, через це, працівників, керівників попередили про необхідність негайно зупинити роботи (виробництво) у виробничих (структурних) підрозділах.

Проблемні питання, які виникли в ході перевірки:

– відсутність дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки;

– порушення періодичності проведення технічних оглядів машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки;

– непроведення ідентифікації об’єктів (об’єкту) підвищеної небезпеки (потенційно небезпечного) з урахуванням використання всіх небезпечних речовин на підприємстві та не повідомлень про результати ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки територіальному органу Держпраці.

За результатами проведеної перевірки інспектори Держпраці склали відповідні акти та приписи щодо усунення виявлених порушень у  визначені терміни. Посадових осіб притягнули до адміністративної відповідальності.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...